Inmiddels alweer twee jaar geleden verhuisde Yield Projecten naar een nieuw kantoor. Groter, mooier en beter, al zeggen we het zelf [en dan zijn we nog bescheiden]. Een kantoor waar ruimte is voor groei, waar we ons bezig kunnen houden met de tofste projecten én geheel anno nu ook hybride kunnen werken. Ben je nog niet langs geweest om ons fraaie kantoor te bezoeken? Maak dan snel een afspraak voor een heerlijke kop koffie en kijk ondertussen vast mee.

In het oude kantoor groeide Yield Projecten behoorlijk uit het jasje. Zo waren er te weinig werkplekken, waren er niet genoeg vergaderruimtes en barste het magazijn regelmatig uit zijn voegen. Na een behoorlijke zoektocht kwamen wij, niet veel verder, het nieuwe pand tegen waar wij sinds de start van het jaar 2021 zijn gevestigd. Voor leveranciers en bezorgers soms onvindbaar, vind je ons toch echt op de Grote Esch 610 in Moordrecht. Op een gezellig hofje dat Interhof heet.

Een van de fijne eigenschappen van ons nieuwe kantoor, is dat het ook duurzaam is. Want naast alleen groter, mooier en beter was dat natuurlijk ook een belangrijk uitgangspunt. Zo is het pand voorzien van zonnepanelen, wordt het verwarmd door middel van een warmtepomp en is er een laadpaal voor elektrische auto’s. Deze worden dus opgeladen met zonne-energie, wel zo duurzaam.

INTERIEUR

Natuurlijk gaan we je ook meer vertellen over het interieur. Want dat is natuurlijk waar je benieuwd naar bent als het gaat over het nieuwe kantoor van een projectinrichter. Snappen wij. Lees dus snel verder, dan vertellen wij je alles.

Omdat wij allemaal weten dat beweging heel belangrijk is, zijn de werkplekken allemaal elektrisch in hoogte verstelbaar. Hiervoor hebben wij gebruik gemaakt van de Dextro bureaus van Schaffenburg. Er wordt dan ook regelmatig afgewisseld tussen staand en zittend werken. Als we zitten blijven we zelfs ook nog in beweging. Wij zitten namelijk op de PUREis3 stoelen van Interstuhl. Deze is in tegenstelling tot elke andere stoel volledig ontwikkeld voor mensen in beweging. Deze bureaustoel past zich zonder complexe instellingen aan de gebruiker, het lichaam en de bewegingen aan. Zo zitten wij dus altijd comfortabel. Wist je trouwens dat er ook een Interior Edition is van deze stoel? Bij uitstek geschikt voor de thuiswerkplek, we blijven tenslotte wel hybride werken.

Wanneer jullie bij ons op de koffie komen laten we je graag zoveel mogelijk zien. Daarom hebben bijna alle ruimtes een andere vloer. Bij René is er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van de denim collectie van Desso. Hij vindt de vloerbedekking bij Annette namelijk veel te hysterisch.

Bij Corrien, Boukje en Pascal zitten wij vaak ook z’n allen te vergaderen. Dit doen we aan een grote maatwerk vergadertafel van drie meter. Genoeg plek dus voor iedereen. Hier hangt ook een groot 65 inch presentatie scherm zodat wij al onze projecten kunnen doornemen.

Kantoor Yield Projecten | Yield Projecten B.V.
MAATWERK

Over maatwerk gesproken, dit kon in ons nieuwe kantoor niet ontbreken. Want dat waar wij goed in zijn, willen we logischer wijs ook laten zien. Zo zijn er een aantal kantoren voorzien van grote maatwerk kasten. Deze komen goed van pas om o.a. alle stofstalen in op te bergen.

Ook een keuken mocht niet ontbreken. Een ruimte met een ongedwongen sfeer waar wij graag met elkaar genieten van de lekkerste koffie. Een goede start van de maandag met een lekker sterk zwart bakkie, zoals Boukje haar koffie het liefste drinkt, een zalige cappuccino voor Corrien of een zoete latte caramel voor Annette. De bank en de stoelen zijn van Satelliet en gestoffeerd in warme, aaibare stoffen met verschillende kleuren. Zo zijn ook de eindeloze mogelijkheden qua stoffering een klein beetje zichtbaar.

UITNODIGEN

Je begrijpt wellicht dat er bij ons nog veel meer te zien en te beleven is. Daarom willen wij je bij deze uitnodigen om langs te komen bij Yield Projecten. Dan kunnen we je ook meteen een demonstratie geven over YOUConnect. En met we, bedoelen we Pascal. Want hij is de mastermind achter YOUCOnnect. Want naast hybride werken, is er tegenwoordig ook hybride onderwijs.

Zien we je snel?

Annette Verboom