Yield heeft de FP-Collectdagen in Wierden bezocht [voor ons aan de andere kant van het land, dus we hadden genoeg tijd voor een ritje carpool karaoke]. Tijdens de corona periode heeft FP een te gekke nieuwe showroom gebouwd. Helaas door de maatregelen mocht er toen geen feestelijke opening plaatsvinden, super jammer natuurlijk. Nu alle maatregelen opgeheven zijn was het dan eindelijk zo ver en werden natuurlijk ook wij uitgenodigd voor de FP-Collectdagen. We zijn uitgebreid rondgeleid in de nieuwe showroom door Maiken [Maiken bedankt, Maiken bedankt…โ™ซ]. Daarom hebben wij, speciaal voor jou, onze drie loungefavorieten op een rij gezet. Want, loungen terwijl je werkt, wie wil dat nou niet?

SOFTLINE HAVANA OORFAUTEUIL

Op zoek naar een iconische fauteuil om stiekem de dagelijkse hectiek te ontvluchten? Dan is de Havana oorfauteuil echt een aanrader. De Havana fauteuil is een klassiek model die een supermoderne make-over heeft gekregen. De details in het afgeronde ontwerp laten niks te wensen over aan het zitcomfort. En dat bleek…. [sorry voor de vertraging tijdens de rondleiding Maiken… maar de stoel zat zo ongelofelijk lekker]. De hoezen van de stoel zijn makkelijk te vervangen [want, als projectinrichter weten ook wij dat een ongeluk in een klein hoekje zit]. Met de Havana voetstoel breidt je de stoel uit tot de ultieme lounge beleving. Neem plaats in de stoel, gooi je benen omhoog en zet je laptop op je schoot… [klinkt dat niet als een fantastische nieuwe hybride werkplek?]. De stoel is ook verkrijgbaar met een draaibaar onderstel, zoals Yield deze geleverd heeft bij het Rodenborgh college.

PEDRALLI ILS 2022 OORFAUTEUIL

Een andere topper uit de collectie van FP is de Pedrali ILS 2022 oorfauteuil. Deze stoel lijkt qua comfort en zitting veel op de Havana stoel, dat beloofd dus veel goeds. Deze nieuwe, elegante, hoogwaardige stoel is een verfijnd meubelstuk met een sterke persoonlijkheid, dat comfort en zachtheid uitstraalt…. kortom; de stoel zit ongelofelijk lekker en ziet er ook nog eens heel tof uit. Doordat de stoel wat minder gesloten is dan bijvoorbeeld de Havana stoel heb je een ruimtelijk gevoel als je plaats neemt in de stoel. Voor deze stoel zijn er veel verschillende combinaties kleuren en stoffen te kiezen [keuzestresss…]. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden, we denken graag met je mee.

SOFTLINE MOAI OVERLEG FAUTEUIL

Opzoek naar rust [of je collega’s gewoon even zat….]? Dan is de Softline MOAI overleg fauteuil echt iets voor jou! De grote schaal van de stoel biedt jou de mogelijkheid om je even lekker af te zonderen van de rest. De schaal is bovendien ook nog eens akoestisch waardoor je ook minder omgevingsgeluid ervaart. Je kan de stoel zien als een kamertje op 4 poten. De stoel is ook verkrijgbaar in de grotere versie, de MOAI bank, perfect als je je even wilt terugtrekken met een collega voor een leuke brainstorm sessie, of gewoon om lekker na te praten over het weekend ;).

UITNODIGING

Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie parels in de collectie van FP. Daarom ben je van harte welkom voor een rondleiding door de catalogus รฉn showroom van FP. We zullen zorgen dat de koffie warm staat [want koude koffie is zo vies…..]. En wie weet kun je net als ons tijdens de FP-Collectdagen, binnenkort chillen in een van deze toffe, maar vooral comfortabele loungestoelen.

Zien we je binnenkort?

Sem Luiten