VOLG ONS OOK VIA SOCIAL MEDIA

WERKEN BIJ YIELD

Team Yield bestaat uit mensen die graag meedenken en pas loslaten als een opdrachtgever tevreden is en de gebruiker weet hoe alles werkt.

Tijden veranderen, wij groeien en willen blijven ontwikkelen.
Daarom zijn wij opzoek naar jou!

VACATURE INSTALLATIEMONTEUR

YIELD

Yield is de partner in projectinrichting die exact weet wat een ruimte nu en in de toekomst nodig heeft om optimaal te functioneren. Van een audiovisuele oplossing tot het bedenken en ontwerpen van een compleet interieur. Yield Projecten biedt het totaalpakket en brengt het idee en de uitwerking samen.

Yield maakt digitaal onderwijs toegankelijk en ruimtes origineel en functioneel. Het team van Yield bestaat uit mensen die graag meedenken en pas loslaten als een opdrachtgever tevreden is en de gebruiker weet hoe alles werkt.

Wij durven elkaar kritische vragen te stellen, zodat we een ruimte opnieuw uitvinden. Ons team is innovatief en we halen het maximale uit onszelf, uit elkaar en uit de ruimtes die we inrichten.

Tijden veranderen, wij groeien en willen blijven ontwikkelen. Daarom zijn wij opzoek naar jou!

FUNCTIE

Jij bent een multitasker en houdt van afwisseling in je werk. Als audiovisueel installatiemonteur heb jij kennis over alles wat te maken heeft met beeld en geluid. In overleg met de projectmanager zorg jij voor de uitvoer op de werkvloer. Je begrijpt de wensen van de opdrachtgever en zorgt dat alle installaties tiptop in orde zijn.

Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal en hebt een ongekende passie voor audiovisuele technieken. Je bent zelfstandig, stressbestendig, flexibel, initiatiefrijk en oplossingsgericht.

IN HET KORT
  • · Je beschikt over MBO werk- en denkniveau
  • · Je hebt een passie voor én kennis van audiovisuele technieken
  • · Je hebt ervaring met professionele beeld-, geluid- en         lichtapparatuur
  • · Ervaring binnen de audiovisuele / ICT branche is een pré
  • · Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pré
  • · Je bent zelfstandig, stressbestendig, flexibel, initiatiefrijk en oplossingsgericht
  • · Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B
  •  
JOUW TOEKOMST

Yield biedt jou een afwisselende baan bij een eigentijds en dynamisch bedrijf met een enthousiast en klein, maar snelgroeiend team, waar samenwerking en werkplezier maar ook resultaten erg belangrijk zijn.

OVERTUIGEN

Stuur jouw cv met foto en een korte motivatie naar Corrien [corrien@yieldprojecten.nl], zij neemt je sollicitatie als eerste in behandeling.

Heb jij ons weten te overtuigen en willen wij graag een gesprek met je, dan ontvang je binnen twee weken een e-mail van Corrien met een uitnodiging.

YOU ARE ONLY AS GOOD
AS THE PEOPLE YOU HIRE