Werken bij Yield
Audiovisueel technicus
YIELD

Yield is de partner op het gebied van interieurprojecten. Van projectinrichting tot schoolinrichting, verlichting en audiovisuele oplossingen. Wij geven deskundig advies, van ontwerp tot realisatie en nazorg.

Audiovisuele oplossingen zijn niet meer weg te denken uit ons interieurbeeld. Daarom bieden wij audiovisuele oplossingen, innovatief en interactief. Van touchscreens tot videowalls, licht, geluid en elektrotechniek. Wij geven advies, installeren en leveren gebruiksklaar op. Kennis en complete service staan bij ons centraal.

Tijden veranderen, wij groeien en willen blijven ontwikkelen. Daarom zijn wij opzoek naar jou!

FUNCTIE

Jij bent een multi-tasker en houdt van afwisseling in je werk. Je bent een audiovisueel mastermind en houd je bezig met het ontwerpen en de realisatie van complexe audiovisuele installaties Dit doe je met de kennis die jij hebt over alles wat te maken heeft met beeld en geluid. Je begrijpt de wensen van de opdrachtgever en weet deze te vertalen naar de juiste audiovisuele oplossing.

Jij bent de schakel tussen de projectmanager en onze monteurs. Je informeert, adviseert en bent verantwoordelijk voor de technische uitwerking.

Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal en hebt een ongekende passie voor audiovisuele technieken. Je bent zelfstandig, stressbestendig, flexibel, initiatiefrijk en oplossingsgericht.

IN HET KORT
  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau
  • Je hebt een passie voor én kennis van audiovisuele technieken
  • Je hebt ervaring met professionele beeld-, geluid- en lichtapparatuur
  • Ervaring binnen de audiovisuele / ict branche is een pré
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pré
  • Je bent zelfstandig, stressbestendig, flexibel, initiatiefrijk en oplossingsgericht
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B
JOUW TOEKOMST

Yield biedt jou een afwisselende baan bij een eigentijds en dynamisch bedrijf met een enthousiast en klein, maar snelgroeiend team, waar samenwerking en werkplezier maar ook resultaten erg belangrijk zijn.

OVERTUIGEN

Stuur je sollicitatiebrief en cv met foto naar Corrien (corrien@yieldprojecten.nl), zij neemt je sollicitatie als eerste in behandeling.

Heb jij ons weten te overtuigen en willen wij graag een gesprek met je, dan ontvang je binnen twee weken een e-mail van Corrien met een uitnodiging.

My Cart

No products in the cart.