Werken bij Yield
Hoofdmonteur audiovisueel
YIELD

Yield houdt zich bezig met het inrichten van schoolgebouwen, bedrijfspanden, zorginstellingen, overheidsgebouwen en meer. Daarbij biedt Yield innovatieve audiovisuele oplossingen, die een nieuwe manier van presenteren mogelijk maken. Daarbij staan kennis van audiovisuele middelen en een complete service centraal.

Wegens uitbreiding van de activiteiten zijn wij per direct op zoek naar een hoofdmonteur audiovisueel.

FUNCTIE

Voor deze functie verwachten wij dat je beschikt over mbo (technisch) werk- en denkniveau en daarbij heb je aantoonbare kennis en affiniteit met audiovisuele technieken. Natuurlijk beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal en heb je goede communicatieve en sociale vaardigheden. Onder leiding van je supervisor ben je als hoofdmonteur verantwoordelijk voor de directe aansturing van onze monteurs en ziet toe op alle dagelijkse werkzaamheden. Daarbij ben je stressbestendig, flexibel, initiatiefrijk en oplossingsgericht. Omdat wij op locatie werken is het van belang dat je in het bezit bent van een geldig rijbewijs B.

IN HET KORT
  • Je hebt mbo (technisch) werk- en denkniveau
  • Je hebt aantoonbare kennis en affiniteit met audiovisuele technieken
  • Werkervaring binnen de AV/ICT-branche is een pré
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Vaktechnisch aansturen van monteurs
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • Je bent stressbestendig, flexibel, initiatiefrijk en oplossingsgericht
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B
JOUW TOEKOMST

Yield biedt jou een afwisselende baan bij een eigentijds en dynamisch bedrijf met een enthousiast en klein maar snelgroeiend team, waar samenwerking en werkplezier erg belangrijk is.

Yield groeit, wij denken groots en verwachten van jou hetzelfde.

OVERTUIGEN

Stuur je sollicitatiebrief en cv met foto naar Corrien (corrien@yieldprojecten.nl), zij neemt je sollicitatie als eerste in behandeling.

Heb jij ons weten te overtuigen en willen wij graag een gesprek met je, dan ontvang je binnen twee weken een e-mail van Corrien met een uitnodiging.

My Cart

No products in the cart.