De hybride samenwerking in middelgrote tot grote vergaderruimtes wordt werkelijkheid. Technologie zorgt ervoor dat deelnemers in een hybride vergadering betrokken, geïnspireerd en actief zijn. Barco ClickShare biedt je de mogelijkheid dit proces simpel te laten verlopen. Wanneer je de vergaderruimte binnen loopt, verbindt ClickShare je laptop automatisch met de camera’s, luidsprekers en soundbars. Je kunt binnen enkele seconde de vergadering starten. Geen kabels, geen rommel en geen tijdsverlies meer met de nieuwe Barco Clickshare. Wil jij dit ook? Lees dan snel verder!

Barco Clickshare | Yield Projecten B.V.
HOE WERKT BARCO CLICKSHARE?

De Barco ClickShare is heel eenvoudig in gebruik en iedereen, maar dan ook echt iedereen, kan het product bedienen. De ClickShare bestaat uit een base unit [ontvanger] en buttons [zenders]. De base unit kan je aansluiten met een HDMI kabel op een televisie, display of beamer. Zodra deze base unit is aangesloten, is het apparaat klaar om beeld en geluid te ontvangen van de button. De button is een kleine zender met een drukknop en een USB kabel, welke je met je laptop of PC kunt verbinden. Een training om ClickShare te kunnen bedienen is niet nodig. Je plugt de button in je computer en klikt op de knop om verbinding te maken met de ClickShare. Dit is wat we noemen Plug & Play. De button wijzigt je schermgrootte en resolutie niet. Je kunt er dus vanuit gaan dat wat je op je op je laptop of PC ziet, ook op het grote projectie scherm zien is in de vergaderruimte.

Barco Clickshare | Yield Projecten B.V.
VOLLEDIG DELEN VAN INHOUD VIA BYOD

Met Barco Clickshare start je binnen enkele seconden een vergadering op je beeldscherm. Welk apparaat je ook gebruikt. Plug & play met de Clickshare Button, en je apparaat is klaar voor het delen van de inhoud. De Barco Clickshare werkt perfect samen met zowel Windows als Mac. Je kunt ook inzetten op workflowintegratie. Download hiervoor de Clickshare app op je laptop, mobiel of tablet. Daarnaast kun je ook een volledige BYOD-werkmethode mogelijk maken op een 4K scherm. De Barco Clikshare verbind dan met je apparaat via AirPlay, GoogleCast en/ of Miracast.

GENIET VAN INTERACTIEVE, CREATIVE VERGADERINGEN

Gebruikers van de Barco Clickshare profiteren van geavanceerde interactieve functies. Hierbij moet je denken aan lokale weergave van het beeldscherm, delen van inhoud [volledig scherm of enkel een venster], annotatie, blackboarding en touchback-ondersteuning waarmee je als gebruiker het touchscreen in de ruimte kunt bedienen. Met deze ontwikkeling van Barco Clickshare maak je de vergaderingen rijker en een stuk dynamischer. Met Clickshare kun je in één klik hybride samenwerken en zorg je dat de brainstormsessies en besprekingen creatiever verlopen dan ooit te voren. Wie wil dat nou niet?

VERBETERDE BEVEILIGING EN NAADLOZE INTEGRATIE

De Barco Clickshare met IT-kwaliteit is ontworpen voor bedrijfsimplementaties en biedt je verbeterde beveiligingsfuncties en een uitgebreide reeks connectiviteitsopties. Met het XMS Cloud Management Platform geniet je van unitbeheer op afstand en heldere analyses om je digitale werkplek aan te sturen.

GEEFT SAMENWERKING IN DE VERGADERRUIMTE EEN FLINKE BOOST

De Barco Clickshare kan worden gebruikt als stand-alone of in combinatie met je bestaande vergaderruimte. Vergaderingen zijn vanaf nu nooit meer saai nu je met slecht één klik draadloos inhoud kunt delen. Clickshare vormt de perfecte aanvulling op de bestaande opstelling in de vergaderruimte. Presenteren is nog nooit zo eenvoudig geweest. Door de ingebouwde toekomstgerichte flexibiliteit is het één van de slimste investeringen in je vergaderruimte.

Wat ons betreft is de Barco Clickshare de gadget van 2023. Benieuwd naar wat de Clickshare allemaal nog meer te bieden heeft? Neem gerust contact met ons op. Onze AV-specialist Pascal adviseert je graag.

Sem Luiten