Van de stress van examens en nakijken tot het onder controle houden van een drukke klas. Wij begrijpen dat leraren technologie willen die hun leven in de klas makkelijker maakt. Laat dat nou precies zijn wat het nieuwe Promethean ActivPanel 9 doet. Daarom delen wij hier 7 x waarom ook jij het ActivPanel 9 wil én ontdek je hoe je jouw klaslokaal kunt transformeren waardoor lesgeven een stuk minder stressvol wordt. Lees je mee?

1. ZODRA JE HET SCHERM AANZET, KUN JE METEEN VAN START

Team Yield weet dat gepassioneerde docenten direct met hun les aan de gang willen zodra ze het klaslokaal binnenkomen. Dat is dan ook de eerste reden waarom ook jij het Promethean ActivPanel 9 in de klas wil, want je kan met de les beginnen vanaf het moment dat je het digibord inschakelt. Je hoeft geen tijd meer te verspillen aan het inschakelen en instellen van langzame apparaten. Binnen enkele seconden kun je met de les beginnen en je op de leerlingen richten.

Natuurlijk wil je niet alleen een scherm dat snel is, maar ook makkelijk en gebruiksvriendelijk. De snelle installatie van het ActivPanel wordt gecombineerd met een intuïtieve interface die zo eenvoudig te gebruiken is, dat alle leraren ermee om zullen gaan alsof ze nooit iets anders hebben gedaan.

2. LOG SNEL EN VEILIG IN OP JOUW FAVORIETE MANIER

Met het nieuwe Promethean ActivPanel heb je verschillende inlogmethoden tot je beschikking, die allemaal even veilig en vertrouwd zijn. Handig, voor wanneer Murphy’s Law onze dag bepaald. Je kent ze wel, van die dagen waarop we ons pasje thuis hebben gelaten of spontaan ons wachtwoord niet meer kunnen herinneren.

Het interactieve display ondersteunt een verscheidenheid aan snelle en veilige aanmeldingsmethoden, wat gemak en gemoedsrust biedt.

Het is gemakkelijker dan ooit om toegang te krijgen tot het display. Veeg eenvoudig over een NFC-kaart of QR-code, typ een wachtwoord in of gebruik ActivSync door je apparaat aan te sluiten. Het lesgeven kan beginnen!

3. PERSONALISEER EN RICHT IN OP JOUW MANIER

Elke leraar heeft een eigen unieke manier van lesgeven om de aandacht van studenten vast te houden. Visuele hulpmiddelen, video’s, digitale media, geheugensteuntjes, vragen en antwoorden of zelfs gedichten. Iedereen heeft zijn of haar favoriete manier en daar heeft Promethean rekening mee gehouden.

Het interactieve scherm is namelijk ontworpen met verschillende personalisatie opties, zodat je er écht je eigen digibord van kan maken. Pas bijvoorbeeld je menu aan waarbij je je fave tools vastzet waar jij ze wil hebben. Ook neem je je gepersonaliseerde profiel overal mee naartoe terwijl je van klaslokaal wisselt met je roamingprofiel. Dat is lesgeven op je eigen manier dankzij het ActivPanel 9.

4. MAAK VERBINDING MET ANDERE APPARATEN

Hippe & moderne klaslokalen [en natuurlijk de docenten] gebruiken in de loop van de dag vaak verschillende apparaten. Daarom heb je technologie nodig waarmee je makkelijk en overal in het klaslokaal van het ene naar het andere apparaat kunt overstappen. Alles draait om connectiviteit. Dus let’s hear it for Promethean, want met ActivSync kun je elk apparaat snel en naadloos koppelen.

Dit is waar de gepatenteerde ActivSync-technologie echt tot zijn recht komt. Je kunt snel, eenvoudig en naadloos van alles opslaan op je apparaten, waardoor er geen digitale obstakels ontstaan. Zo kun je genieten van directe, soepele toegang tot je bestanden terwijl je switcht van klaslokaal, huis of school.

5. SCHERM VASTLEGGEN EN LESSEN OPNEMEN

Wil je snel een video maken van de basisprincipes van algebra? Heb je de perfecte tijdlijn gevonden voor je geschiedenisles en wil je deze opslaan? Of misschien wil je gewoon een handig oefenpakket maken om je leerlingen te helpen met de examenvoorbereiding?

Wat je ook nodig hebt, de software voor lesgeven en ActivPanel-apps geven je de mogelijkheid om screenshots te maken en lessen op te nemen met één druk op de knop.

Leg vast wat je nodig hebt en sla het op. Dit kan op je scherm, in de cloud of op een apparaat naar keuze door gebruik te maken van de naadloze ActivSync-technologie. Zo kun je wisselen tussen klaslokalen en heb je toegang tot materialen, via het scherm of daarbuiten op een manier die bij je past.

Geen wifi? Geen probleem! ActivSync is alleen afhankelijk van een directe USB-verbinding, zodat je altijd kunt doorgaan met lesgeven, zelfs als het internet uitvalt.

6. DEEL MET JE LEERLINGEN

In de interactieve wereld van nu is het digitale aspect essentieel. Dit geldt zeker ook voor het klaslokaal. ActivPanel maakt het makkelijker dan ooit om bijvoorbeeld hulpmiddelen, lessen, handige screenshots of huiswerk te delen met je leerlingen.

Waar je ook lesgeeft, ActivSync stelt je in staat om vlot en moeiteloos bronnen op je apparaten op te slaan. Snelle en intuïtieve toegang tot je netwerkschijven, gedeelde mappen en cloud opslag, zorgen ervoor dat je deze eenvoudig via cloud platforms met je leerlingen kunt delen.

Promethean ActivPanel 9 - 7 x waarom je moet kiezen voor Promethean ActivPanel 9 | Yield Projecten B.V.
7. JE KUNT EROP VERTROUWEN DAT JE ACTIVPANEL JARENLANG MEEGAAT

Technologie heeft de afgelopen jaren een belangrijke en onmisbare plaats ingenomen in de wereld. Ook de onderwijswereld is daarbij niet overgeslagen.

Voor docenten betekent dit dat ze betrouwbare, consistente en toekomstbestendige technologie kunnen inzetten. Zo kunnen ze altijd de geavanceerde functies gebruiken die ze nodig hebben, zonder dat er voortdurend updates of upgrades nodig zijn.

Met verbeterde processorsnelheid, geheugen, opslag en bijgewerkte netwerkhardware biedt het Promethean ActivPanel 9 gemoedsrust. De innovatieve digiborden voor scholen zijn gemaakt voor nu en de toekomst. Op deze manier hoef je verder nergens aan te denken en kun je je volledig richten op het lesgeven.

OVERTUIGD

Wij kunnen ons best voorstellen dat je enigszins onder de indruk bent van het nieuwe Promethean ActivPanel 9. Maar, hebben we je met deze zeven redenen nog niet weten te overtuigen? Bel ons dan gerust, wij komen graag langs voor een demo om te laten zien hoe we ook jouw klaslokaal kunnen transformeren.

Zorg jij voor de koffie? Dan doen wij de rest.

Annette Verboom