‘De mens is de maatstaf voor alles wat we doen’ luidt het motto van Interstuhl. Dat dit ook daadwerkelijk zo is blijkt uit het nieuwe concept van Interstuhl; SPLACES. Want, zoals iedereen weet is onze werkomgeving in korte tijd compleet veranderd en daarmee ook de eisen die aan (thuis)kantoormeubilair worden gesteld. ‘New Work’ is geboren. Maar wat is dit precies en wat heeft dit met Interstuhl en ons te maken? Wij vertellen het je.

Al meer dan 50 jaar ontwikkeld en bouwt Interstuhl stoelen voor de werkomgeving. Zij doen er dan ook alles aan om hoogwaardige zitoplossingen te bieden om de gezondheid en vitaliteit van de ‘veelzitter’ te beschermen. Het bedrijf zet altijd de gebruiker centraal zonder het design uit het oog te verliezen. Daar houden wij van. 

SPLACES, UNLIMIT YOUR WORKSPACE

Terwijl de tijd onverbiddelijk doorgaat, is het belangrijk om soms even te pauzeren. Terugkijken is namelijk net zo belangrijk als vooruitkijken om te leren en verder te groeien. Door uit onze comfortzone te stappen en verder te kijken dan de rand van ons bureau, kunnen we op een flexibele en geheel nieuwe manier werken. Interstuhl is op deze manier tot een perfect concept gekomen. Namelijk, SPLACES. 
Een platform voor een nieuwe dimensie in werken dankzij een zoneringsconcept dat alle producten in zich verenigt.

SPLACES nodigt je uit om op een andere manier te denken over een ruimte, waardoor ideeën ontstaan die voorheen misschien verborgen of ondenkbaar waren door opgelegde beperkingen. 

SELECTED BY TEAM YIELD
NO LIMITS

Dit concept van Interstuhl zet duidelijk een nieuwe standaard voor de werkwereld. Op basis van een modulaire en flexibele aanpak worden de producten van Interstuhl onderverdeeld in zes SPLACES [zones]. Zo kan het groeiende Interstuhl assortiment in elke ruimte modulair worden vormgegeven en wordt er voor iedereen de ideale werkomgeving gecreëerd. Met de zones Welcome, Meeting, Relax, Learn, Work en Lead kan de werkomgeving zo worden ingericht zodat het aan ieders behoeftes voldoet.

HUB

De HUB collectie van Interstuhl is een mooi voorbeeld van het nieuwe zoneringsconcept. Dit is het meest veelzijdige modulaire systeem voor de individuele en creatieve vormgeving van een werkomgeving. Volker Ensing, ontwerper van de HUB serie, beschrijft het concept als het vinden van oplossingen voor het werken in een wereld die steeds digitaler wordt.

HUB is in elk opzicht flexibel, heeft een comfortabele sfeer en is de perfecte tool voor de hedendaagse kantooromgeving
– Volker Ensing

De HUB collectie bestaat o.a. uit verrijdbare scheidingswanden, meeting pods en zitmeubels van verschillende afmetingen. Zo zijn er verschillende combinaties mogelijk om diverse opstellingen te creëren. Je kunt er dus flink op los mixen en matchen!

Yield Projecten | Selected By: Interstuhl
EEN NIEUWE SCHWUNG

Splaces, en daarmee het HUB systeem, is ontworpen om flexibiliteit te waarderen. De collectie zorgt voor een balans tussen sociale vibes maar biedt tegelijkertijd ook ruimte om gefocust te werken. Een goed voorbeeld hiervan is de schommelbank. Ja, je leest het goed, een echte schommel. Dé toevoeging voor een casual touch in het midden van een drukke werkomgeving.

Yield Projecten | Selected By: Interstuhl

Om het plaatje compleet te maken heeft Interstuhl zelfs gedacht aan verschillende playlists op Spotify waarmee iedereen optimaal kan genieten in en van de ruimte.

Wil jij de producten van Interstuhl ook graag op jouw school, kantoor of thuiswerkplek? Neem dan contact met ons op om jouw ideale SPLACE te creëren!

Tot snel!

Annette Verboom