Selected by: Annette, de allereerste post over de favorieten van Annette. Het lijkt ons namelijk leuk om je beter kennis te laten maken met Team Yield. Daarom zullen wij vanaf nu iedere maand de favoriete producten van één van ons met je delen. Het leuke daarvan is dat we allemaal heel verschillend zijn. Dat betekent dus dat er ontzettend veel verschillende producten voorbij zullen komen. Van interieur tot audiovisueel en van kleurrijk tot zwart-wit. En, we hebben een thema. Lees je mee?

Vandaag gaan we het dus hebben over favoriete producten, ofwel, Selected by: Annette. Hoewel ze normaal precies weet wat ze wil, was het nu toch even zoeken naar een geschikt thema dat past bij haar faves. Dit heeft geresulteerd in een thema dat niet alleen perfect bij haar past maar ook bij Yield. Vaak staan de werkzaamheden bij Yield in het teken van het inrichten van scholen. Hierbij moet er met van alles rekening worden gehouden zoals onderhoudsvriendelijke materialen en of het meubilair wel ‘hufterproof’ is. Of in haar eigen woorden, kun je er mee gooien en is het makkelijk schoon te maken? Allemaal topics waar Team Yield inmiddels genoeg ervaring mee heeft en waardoor wij ook op een vernieuwende manier scholen kunnen inrichten. Maar, soms vinden wij, en in het bijzonder Annette, het ook heel fijn om gebruik te maken van andere materialen. Mooie, zachte stoffen, weinig kleur en verlichting of eigenlijk lampen zijn ook een ding. Van die designklassiekers van Aulenti en Achille & Pier Giacomo Castiglioni behoren absoluut tot haar favorieten.

THUISWERKPLEK

We dwalen af. Het thema van vandaag is natuurlijk de thuiswerkplek. Laat de thuiswerkplek nou net iets zijn waar Yield ook in thuis is [haha woordgrap]. Want naast het feit dat wij super leuke scholen inrichten, maken wij ook fantastische interieurs voor kantoren. Dus ook thuiskantoren of werkplekken. Daarom lees je hier alles over de geselecteerde producten van Annette en dan vertellen we je ook nog waarom ze nou precies hiervoor heeft gekozen. Nog leuker, wil jij ook ook zo’n toffe thuiswerkplek? Dan weet je nu meteen naar welke producten je kunt vragen. Handig toch?

BUREAU

Thuis wil je graag een mooi bureau, zeker als deze in de woonkamer staat. We beschikken nu eenmaal niet allemaal over een heus kantoor aan huis. Desalniettemin, een fraaie thuiswerkplek, in de woonkamer of op kantoor, willen we natuurlijk allemaal. De keuze van Annette is gevallen op bureau Domestico van Schaffenburg. Hoewel dit geen in hoogte verstelbaar bureau is, wat heden ten dag een échte must is, is dit bureau wel een lust voor het oog. Daarbij heb je dan meteen het excuus om tussendoor een lekkere lunch te maken, de was op te hangen of er even op uit te gaan voor een boodschap. We moeten natuurlijk wel in beweging blijven. Zitten is namelijk het nieuwe roken, maar dat weten we inmiddels al even.

DE STOEL

Een fraaie stoel kan natuurlijk niet ontbreken en ook hierin is ze vanzelfsprekend weer lekker eigenwijs. Want hoewel leveranciers, zoals Interstuhl, speciale interior edition bureaustoelen in hun collectie hebben, kiest ze toch voor iets anders. Ze vindt namelijk dat bureaustoelen niet in de woonkamer horen. En laten we eerlijk zijn, heel erg gezellig staat dat natuurlijk ook niet. Wij vinden namelijk dat je soms je werk ook even uit moet kunnen zetten. Daarom kiest ze voor de stoel SHUFFLEis1, ook van Interstuhl. Een draaistoel met een spinframe in de kleur zwart. Dat past namelijk mooi bij haar monochrome interieur. Maar ook stoelen zoals Basket en Club zouden goed bij deze thuiswerkplek passen.

Heb je nu wel een kantoorruimte thuis, kies dan wel voor een bureaustoel zoals de PUREis3. Deze stoel zorgt er namelijk voor dat je, ook zittend, in beweging blijft. En dat past natuurlijk weer helemaal bij onze fitte levensstijl.

VERLICHTING

Ook verlichting is belangrijk om prettig te kunnen werken. Wanneer je lang achter de computer werkt dan doe je dit niet graag in het donker. Het liefst kiest Annette dus voor voor de Pipistrello tafellamp uit de collectie van Martinelli Luce. Of de tafellamp Taccia van Flos. Maar wat dacht je van de bureaulamp BOLT van Tonone. Deze serie BOLT bestaat uit 29 modellen en is verkrijgbaar in 10 fraaie kleuren. Zo kun je kiezen tussen veilig neutraal of een kekke erecatcher. Of kies voor de elegante Ella, die ook heel sfeervol is op bijvoorbeeld een sidetable.

BUREAUACCESSOIRES

Natuurlijk kunnen ook bureauaccessoires niet ontbreken. Deze zijn niet alleen functioneel maar kunnen ook nog eens erg leuk zijn. Wie wil er tenslotte geen fancy schaar, prullenbak of organizer die perfect matcht met je werkplek en interieur. We got your back! Daarvoor kiezen we natuurlijk voor Normann Copenhagen. Want naast prachtig meubilair en knappe verlichting hebben zij ook de leukste accessoires.

Dit waren de producten Selected by: Annette. Volgende keer slaan we een geheel andere weg in. Dan laten we je kennismaken met de favorieten van Soer. Stiekem zijn wij waarschijnlijk net zo benieuwd als jij.

Tot snel!

Annette Verboom