Voor Epson draait alles om relaties, zowel met klanten, werknemers en de partners. Door hun innovatieve producten en de nieuwste technieken zijn zij een zeer gewaardeerde partner en leverancier van Yield.

Epson kijkt verder en denkt verder. Het bedrijf en de producten blijven ontwikkelen om bedrijven, scholen en gezondheidszorg verder te kunnen helpen. Door de blijvende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten leveren zij steeds weer innovatieve en nauwkeurige technologieën.

DE NIEUWSTE TECHNOLOGIE

Epson is de belangrijkste uitvinder van LED-technologie en is ontwikkelaar van 3LCD-technologie. Zij passen zich aan in de veranderende behoeftes. Zo hebben zij recent de nieuwste interactieve laserbeamer op de markt gebracht. Namelijk de EB-735Fi. In combinatie met de interactieve pennen en luidsprekers  geniet iedereen van haarscherp beeld, mooi geluid en zijn de klaslokalen interactiever dan ooit. 

SELECTED BY TEAM YIELD
DE PERFECTE COMBINATIE

Begin dit jaar hebben wij als allereerste leverancier in Nederland deze nieuwe beamer mogen ontvangen en plaatsen in 100 lokalen bij MBO Rijnland. In het onderwijs werken wij graag samen met Epson, omdat de producten perfect te combineren zijn met zowel ons YouFlex-presentatiesysteem als met YouConnect.

Wil jij de producten van Epson ook graag op jouw school? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Annette Verboom