Graag willen wij je voorstellen aan een van onze fave merken, namelijk Enea Design. Bij Enea vinden ze inspiratie in het dagelijks leven wanneer ze designmeubels ontwerpen en maken. De mooie, sterke en duurzame producten reizen dan ook vanuit hun fabriek in Baskenland naar alle uithoeken van de wereld. Graag laten wij je zien hoe je onbeperkt kunt combineren met nieuw design van Enea en stellen wij je voor aan Lore. Lees je mee?

NIEUW DESIGN

De collectie van Enea wordt regelmatig uitgebreid met nieuw design. Niet alleen stoelen maar ook tafels, poefen en kapstokken behoren tot de familie. De nieuwste aanwinst is de collectie Lore. ‘Let your imagination run wild’, want met Lore kun je eindeloos combineren om zo jouw ultieme stoel samen te stellen.

De collectie biedt immers drie schaalopties en een keuze uit maar liefst acht verschillende onderstellen. Zo kun je naar eigen smaak blijven creëren.

LORE

De Lore collectie valt op door zijn gelijke mate van comfort en elegantie. Het brede scala aan beschikbare materialen en afwerkingen stelt je in staat om een stoel te ontwerpen die volledig voldoet aan jouw behoeften. Zo kun je de stoel toepassen op kantoor, thuis of zelfs in een restaurant.

“Little by little, the distance between the office and home became shorter and shorter, until home became the office”.

Enea Design

ONBEPERKT COMBINEREN

Onbeperkt combineren kan niet alleen met Lore of met [nog meer nieuw design] Mate, maar wat dacht je van Lottus. De collectie Lottus biedt namelijk over een schat aan mogelijkheden. Het is namelijk een complete familie van lichtgewicht en ergonomische zitoplossingen. Voor zowel thuis als in openbare en intieme omgevingen. Het ontwerp zorgt voor flair in elke ruimte.

Lottus is verkrijgbaar als 4-poots stoel, maar ook met een slede-frame, spin-frame, als vergader- of kantoorstoel. Of wat dacht je van een barkruk? Deze is zelfs leverbaar met drie verschillende onderstellen en polypropyleen schaal, met of zonder gestoffeerd zitkussen of volledig gestoffeerd. Ook is er een Lottus bank en zelfs een kinderstoel voor de kleine design liefhebbers onder ons. De keuze is werkelijk reuze.

ER IS MEER

Want naast de standaard Lottus is de collectie uitgebreid met stoelen voorzien van een hoge rugleuning. Is er een conferentie collectie, een lounge collectie en is de stoel zelfs verkrijgbaar met berken- of eikenhouten poten. In combinatie met de verschillende afwerkingen van de zitting biedt hout warmte en elegantie en is deze geschikt voor ruimtes in duurzame en Scandinavische stijl. Zo werden de stoelen uit deze veelzijdige collectie onder andere toegepast in een personeelskamer ingericht door Team Yield.

Ben jij inmiddels net zo gecharmeerd van de design collectie van Enea? Wat wij heel goed kunnen begrijpen. Neem dan contact op met ons team of laat hieronder een reactie achter ⇩ en wie weet zitten onze interieur designers binnenkort bij jou om tafel om een uniek project te creëren.

Annette Verboom