Om meer dan te voldoen aan de essentiële interactie tussen docenten en studenten heeft Newline de nieuw Lyra ontwikkeld. Het doel wat Newline wilt bereiken met dit scherm is om het gebruik ervan in het klaslokaal zo gemakkelijk en natuurlijk mogelijk te maken zodat de docent zich kan concentreren op het lesgeven. Daarnaast is veiligheid en beveiliging van dit soort systemen steeds een belangrijker onderwerp geworden. Newline staat met dit type display garant voor makkelijk werken op een veilige manier. In dit blog vertellen we je waarom de Lyra de veiligste keuze is… Lees je mee?

MEET ANDROID 11

Beter, veiliger, en sneller dan ooit, maak kennis met Android 11 waarover de Lyra beschikt. Bij de ontwikkeling van dit besturingssysteem heeft veiligheid centraal gestaan. Door een aantal aanpassingen door te voeren ten opzichte van het oude besturingssysteem is de bescherming van gebruikersgegevens tegen schadelijke apps verbeterd met Android 11. Wist je dat…

  • Android 11 de eerste Android is die kan worden uitgeschakeld via een veilige modus?
  • De Lyra automatisch update als de touchscreen verbonden is met het internet?
  • Later dit jaar alle Lyra displays een automatische update naar Android 13 krijgen?
VEILIG, VEILIGER, VEILIGST

In de meeste gevallen wordt de Lyra ingezet in het onderwijs of op de zakelijke markt. We kunnen er niet omheen, sinds de coronacrisis hechten we veel meer waarde aan hygiëne. Touchscreens worden vaak gebruikt door meerdere gebruikers per dag. Ziektekiemen kunnen zich hierdoor makkelijker verspreiden. De nieuwe Lyra beschikt over een unieke TÜV-gecertificeerde, antimicrobiële coating op het aanraakoppervlak. Dit is speciaal geïmplementeerd om jou, je leerlingen en/ of je collega’s te beschermen. Is dat niet cool?

VEILIGHEID, VERPAKT IN KLEUREN ACHTER HET BLAUW

Ontdek de unieke filtertechnologie van de Lyra. Met deze formule zorgt Newline ervoor dat schadelijke effecten van blauw licht op de gezondheid worden voorkomen. In tegenstelling tot veelgebruikte andere technieken om blauw licht te reguleren, zoals plastic platen, glas- of software-overlays, heeft Newline ervoor gekozen om een oplossing te gebruiken die direct van toepassing is op de bron van het probleem namelijk de LED-achtergrond verlichting. Newline heeft deze formule zo aangepast dat er een blauwlichtfilter ontstaat in de LED-achtergrondverlichting zonder dat dit afbreuk doet aan de kleur en kwaliteit van het scherm.

Meer informatie?

Wil je nou meer informatie over de Newline Lyra of ben je benieuwd naar onze beste AV-oplossing voor jouw ruimte? Kom dan snel een keer langs voor alle informatie over audiovisuele oplossingen. Wij zorgen voor de koffie, neem jij wat lekkers mee?

Tot snel!

Sem Luiten