Modality in Barendrecht ontwikkelt softwaresystemen voor ondernemingen die actief zijn in de zeecontainerlogistiek. Het pand, ooit gebouwd als autoshowroom, is volledig verbouwd naar ontwerp van architectenbureau Lijnn. Zo heeft de bestaande segmenthefdeur plaatsgemaakt voor een glazen vliesgevel met automatische schuifdeuren. De centrale zone heeft een open karakter gekregen met een vrije hoogte van zes meter. Hierdoor komt er veel natuurlijk licht binnen wat zorgt voor een lichte en frisse entree. Wij hebben gezorgd voor de totale projectinrichting. Kijk je mee?

TOTALE PROJECTINRICHTING

Nadat het pand volledig was aangepast aan de nieuwe functie zijn wij begonnen met het interieur. Van stoffering tot maatwerk, akoestiek en verlichting. Het meubilair, maar ook de visuals en bedrijfslogo’s op de wanden. Alle ruimtes zijn onder handen genomen. Van de kantine tot de grote vergaderruimte en de kantoortuin. Dat is alles-in-één inrichting zoals Team Yield gewend is.  

Yield Projecten | Modality

In de vergaderruimte staat een flinke maatwerk tafel van bijna zes meter bij één meter zestig. De tafel is voorzien van vier stevige donkergrijze poten en een middenpoot voor stabiliteit en doorvoer van bekabeling. Het forse blad is voorzien van kabelmanagement voor het aansluiten van bijvoorbeeld laptops. Om zo comfortabel mogelijk te kunnen vergaderen is er gebruik gemaakt van vergaderstoelen van Interstuhl. 

Op zowel de wand in de grote vergaderruimte als in de andere kantoren is unieke wandbekleding verwerkt. Denk bijvoorbeeld aan meterslang opgestapelde zeecontainers of de vaarroutes van de vrachtschepen. Op deze manier wordt er een leuke link gelegd naar de core business van Modality. 

  • image title
  • image title
  • image title
  • image title
MAATWERK & MEUBILAIR

De moderne customized balie zorgt direct bij binnenkomst voor een goede indruk. Boven de balie, die is uitgevoerd in een mooie eiken kleur, hangen twee stoere lampen van Diesel. Het fotobehang achter de balie laat de oude haven van Rotterdam zien. 

Tevens is er in lichte centrale zone een ruime zithoek gecreëerd. Door de open trap wordt het transparante karakter van de ruimte behouden. De trap is bekleed met pvc-stroken in een houtdecor welke, samen met de balie, zorgt voor een warme uitstraling. 

  • image title
  • image title

Benieuwd wat wij voor jou of jouw bedrijf kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag.

Danielle Havermans