MBO Rijnland Breestraat is al vanaf 2016 voorbereid op de toekomst. In 2016 heeft team Yield voor de nieuwe locatie MBO Rijland Breestraat 32 lokalen voorzien van ons unieke YouFlex-presentatiesysteem. Inmiddels zijn ze bij het MBO Rijnland interactiever dan ooit. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Yield Projecten Breestraat

VOORBEREID OP DE TOEKOMST

Na de bouw van de nieuwe locatie van het MBO Rijnland aan de Breestraat heeft team Yield alle lokalen voorzien van ons YouFlex-presentatiesysteem. Het unieke van deze locatie is dat er tijdens de bouw gebruik is gemaakt van diamond board wanden. Deze wanden met een glasvezelversterkte kern zorgen voor een uiterst hoge geluidsisolatie. 

In samenwerking met Fischer hebben wij een testrapport proefbelasting op laten stellen voor bevestiging aan de diamond board wanden. Daarbij hebben wij speciale afstandhouders ontwikkeld zodat de YouFlex stevig op zijn plaats blijft staan. 

MBO Rijnland | Yield Projecten B.V.

De combinatie van het in hoogte verstelbare vijfvlak-systeem, samen met de interactieve beamers van Epson, zorgt ervoor dat de lessen al sinds dag één voorbereid zijn op de toekomst.

Yield Projecten Breestraat

NIEUWER DAN NIEUW

Op verschillende locaties van het MBO Rijnland zijn er dit jaar 100 beamers vervangen. Zo ook op de Breestraat. Er is gekozen voor dé nieuwste laserbeamer van Epson, namelijk de EB-735Fi. Omdat ook deze beamer uitermate geschikt is voor gebruik in combinatie met de YouFlex is het alleen nodig om de beamer te vervangen. Zo krijgt de YouFlex een tweede leven en dat werkt dus ook nog eens kostenbesparend.

Zo kunnen docent en leerling weer jaren vooruit.

  • image title
  • image title
UPDATE

Inmiddels hebben wij op deze mooie locatie in het hart van Leiden ook een aantal lokalen mogen voorzien van YouConnect. Hierdoor is nu ook hybride lesgeven geen enkel probleem.

Annette Verboom