In samenwerking met Vepa zorgen wij voor jouw compacte en ergonomische thuiswerkplek. De HomeFit thuiswerkplek is een zit-sta bureau en kast in één. Lees en zie hier maar wat de voordelen van HomeFit zijn voor jou.

VOOR DE THUISWERKERS MET WEINIG RUIMTE

We werken allemaal steeds meer vanuit huis, dan is het fijn als je over een goede werkplek beschikt. Alleen niet iedereen heeft de ruimte voor een bureau zoals op kantoor. Met een breedte van slechts 105 cm en een diepte van 30 centimeter is de HomeFit niet groter dan een schoenkast.

Bekijk hier in één minuut hoe de HomeFit precies werkt:

UNIEK DESIGN

Het moderne ontwerp en de vele kleuropties zorgen ervoor dat de HomeFit in ieder interieur past. Het HomeFit zit-sta bureau maakt de transformatie naar een volledig staande werkplek snel en eenvoudig. Je hoeft alleen maar de deuren te openen en het werkblad op te klappen. De automatische bediening zorgt ervoor dat de HomeFit te verstellen is van 68 tot 118 centimeter hoog. 

Yield Projecten | HomeFit

Om je thuiswerkplek helemaal compleet te maken hebben wij verschillende bureaustoelen die perfect samengaan met de HomeFit! Neem eens een kijkje bij de (interior) Everyis1 bureaustoel of de unieke Upis1 kruk.

Annette Verboom