In maart 2016 kregen wij te horen dat wij de aanbesteding van het Segbroek College hebben gewonnen. Het plaatsen van 65 interactieve schoolborden op twee locaties, namelijk op de Klaverstraat en de Goudsbloemlaan in Den Haag. In mei van dat jaar heeft Team Yield de YouFlex-systemen inclusief Epson-beamers en bijbehorende speakers geïnstalleerd. De oude beamers hebben een tweede leven gekregen. Benieuwd hoe? Dat lees je hier.

WENSEN

Ons unieke ByYou 5-vlaks pylonensysteem YouFlex past precies bij alle wensen van het Segbroek College. De reden daarvoor is dat de YouFlex geschikt voor zowel de kleinste als grootste gebruiker. Soepel in hoogte verstelbaar én interactief. In combinatie met de destijds nieuwste beamer en accessoires van Epson werden de klaslokalen in twee weken tijd interactiever dan ooit. Daarnaast kunnen de leerlingen met de speakers zelfs genieten van een ultieme geluidservaring. Een flinke klus. Team Yield heeft namelijk niet alleen de nieuwe systemen geïnstalleerd, ook hebben zij gezorgd voor de demontage van de oude systemen. 

Yield Projecten | Segbroek College

EEN TWEEDE LEVEN 

Alle gedemonteerde krijtborden, digitale schoolborden en de daarbij horende beamers hebben wij ter beschikking gesteld aan Stichting Ecoware in Zoetermeer. Ecoware zorgt ervoor dat de oude producten worden gereviseerd en weer voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Zo krijgen ze een tweede kans binnen het onderwijs, stichtingen of verenigingen.

  • image title
  • image title
  • image title
ZO EFFICIËNT MOGELIJK

De bekabeling van alle systemen is door Team Yield netjes weggewerkt in de door hen geplaatste kabelgoten. Vanuit de kabelgoot lopen de kabels naar de docenten werkplek. Daar kunnen de kabels gebruikt worden voor computer of laptop. Deze kabels zijn natuurlijk gebundeld met spiraalband om een wirwar van draden te voorkomen. Dat vinden wij wel zo netjes. 

Annette Verboom