Golfbaan De Kroonprins heeft een gloednieuw clubgebouw met aangrenzende driving-range. In de bocht waar de rijksweg A2 en A27 elkaar ontmoeten en gelegen aan het Merwedekanaal in Vianen. Een prachtige locatie met een uitdagende golfbaan. Het clubgebouw telt twee verdiepingen en heeft de uitstraling van een landhuis. Team Yield zorgde voor het interieur. 

Golfbaan De Kroonprins | Yield Projecten B.V.

De begane grond wordt grotendeels aan het zicht onttrokken door een aangelegde verhoging die doet denken aan een terp. Hier vind je de kleedruimtes en de golfshop. De verdieping, die zich ruim drie meter boven de grond bevindt, lijkt hierdoor te zweven. Op deze verdieping vind je het restaurant met een waanzinnig terras en er zijn vergaderruimtes. 

Genieten bij Golfbaan De Kroonprins. Een clubhuis niet alleen voor de échte golfer, maar voor iedereen. In het prachtige restaurant kan man, vrouw, jong of oud, met of zonder kinderen, genieten van een heerlijke lunch of diner en een mooi glas wijn. Mét panoramisch uitzicht over de uitdagende golfbaan.  

  • image title
  • image title
  • image title
  • image title
SFEERVOL INTERIEUR 

Team Yield zorgde voor het volledige interieur. Van het restaurant en het terras tot de kleedruimtes en kantoren. Een sfeervolle inrichting om zowel intiem als in grote groepen te kunnen genieten van een hapje en drankje. Ook zijn er gezellige loungeplekken waar de haard voor extra warmte zorgt.

Bij binnenkomst in de centrale hal zie je op de lange wand meteen een foto van de prachtige golfbaan. Op de foto herken je zelfs enkele clubleden. Hoe leuk is dat? In de centrale hal is een prettige loungehoek. Voor de banken is gebruik gemaakt van een velvet stoffering voor een huiselijke maar luxe uitstraling. Het grote karpet is maatwerk. Zo is de print speciaal ontworpen en de kleur aangepast op het meubilair en het groen van de golfbaan op de achtergrond. 

SAMENWERKING 

Voor de inrichting van dit project hebben wij gewerkt met verschillende leveranciers waar wij [nog steeds] graag mee samenwerken. Zo hebben wij voor het terras gebruik gemaakt van het tafels van Satelliet en de bekende stoelen van Fermob. Daarnaast leverden wij ook veel customized meubilair voor zowel de kleedruimtes als het restaurant. Om de uitstraling een stoere edge te geven is gekozen voor de stalen deuren van GewoonGers. Ook het uitgifteluik bij de keuken is van hetzelfde materiaal. Als de keuken geopend is zijn de schuifluiken open. Zodra de keuken sluit worden ook de luiken gesloten. Eenvoudig, duidelijk en mooi. 

  • image title
  • image title

Ook benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag.

Annette Verboom