Vergaderen, brainstormen en presenteren. Bijna iedereen in een kantooromgeving heeft hier weleens mee te maken. Of het nu gaat om vergader- of trainingsruimtes, marketingafdelingen of ontwerpstudio’s. Een juiste inrichting van de ruimte is van belang om goed werk te kunnen leveren. Hierin spelen alle facetten van de ruimte mee. Daarom ontwikkelde Vescom Walltalkers.

Just-rite, Matte-rite & Mag-rite

Walltalkers is een wandbekleding welke een wand volledig bruikbaar maakt voor presentatie doeleinden. Walltalkers zijn er in drie varianten, Just-rite, Matte-rite en Mag-rite. Allen hebben hoge kwaliteit met een uitstekende leesbaarheid, zijn beschrijfbaar met whiteboard markers en droog uitwisbaar.

Zoals de naam al doet vermoeden is de wandbekleding Just-rite alleen geschikt om met whiteboard markers op te schrijven of tekenen. Matte-rite is, door de matte uitstraling ook uitermate geschikt om op te projecteren. Dit is daarom goed te combineren met de Epson EB-685Wi projector. Vergaderen, brainstormen over nieuwe ideeën en plannen van grote projecten, ‘let your walls talk’. Als laatst is er Mag-rite, welke naast beschrijfbaar en droog uitwisbaar, ook magnetisch is.

Walltalkers is zowel horizontaal als verticaal toepasbaar en op gebogen wanden en in ronde hoeken. Er kan dus een vrijwel naadloze wand-tot-wand en vloer-tot-plafond presentatieoppervlak gecreëerd worden. De wandbekleding is bijzonder duurzaam, kwalitatief hoogwaardig, brandwerend en onderhoudsvriendelijk. Vuil en vlekken kunnen eenvoudig worden verwijderd door simpelweg te vegen met droge poetsdoeken of een vochtige spons.

Meer informatie over Vescom en de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!