Wat doen wij

Schoolinrichting

Kennis, ervaring en expertise

Mogen wij even uw aandacht?
Schoolinrichting

Aandacht: één van de belangrijkste zaken als het gaat om leren. Bij Yield vinden we dat ons werk begint met aandacht voor uw wensen en ideeën. Alleen op die manier kunnen we een ruimte creëren die uw leerlingen motiveert en inspireert. Een ruimte waarin uw leerlingen moeiteloos de aandacht bij hun werk houden.

Van docentenkamer of klaslokaal tot volledig schoolgebouw

Yield is gespecialiseerd in de onderwijsbranche. Door de jaren heen hebben we een uitgebreide kennis, ervaring en expertise opgebouwd met betrekking tot het inrichten van onderwijsinstellingen. Van een enkele docentenkamer of klaslokaal tot een volledig schoolgebouw: Yield is u graag van dienst.

Passend ontwerp

Daarbij bekijken we eerst samen met u wat de randvoorwaarden zijn van iedere ruimte. Wat is de functie van de ruimte? Hoeveel leerlingen of docenten moeten hier kunnen verblijven? Zijn er speciale eisen aan de mogelijke werkvormen in een ruimte, zijn er wensen met betrekking tot akoestiek, verlichting, kleurgebruik of audiovisuele middelen? Samen met gespecialiseerde partners verzorgt Yield ook graag de inrichting van lokalen met specifieke eisen, zoals het science-lokaal. Neem contact met ons op voor meer informatie, we staan u graag te woord!

Merken

Yield werkt uitsluitend met gerenommeerde merken om u een kwalitatief hoogwaardig en inspirerend interieur kunnen bieden.

My Cart

No products in the cart.