Projectinrichting, schoolinrichting & audiovisueel
Yield: geeft vorm en functie aan ruimte
Over Yield
Bent u op zoek naar een projectinrichter die een optimale vertaling kan maken van uw wensen, visie en ideeën naar een uniek interieur? Een partner die u deskundig adviseert, van ontwerp tot realisatie en nazorg? Yield geeft uw ideeën de ruimte.

Wij nemen de tijd om te luisteren naar u. We combineren onze kennis van de markt met uw wensen en eisen en komen zo tot een inrichting die perfect aansluit op uw visie.

Yield houdt zich bezig met het inrichten van schoolgebouwen, bedrijfspanden, zorginstellingen, overheidsgebouwen en meer. Voor ieder gebouw en iedere ruimte creëren en realiseren wij een interieur dat de juiste beleving neerzet. Een interieur dat bovendien een perfect evenwicht biedt tussen sfeer en functie. Samen met u bepalen we welke functionele eisen een ruimte moet hebben en welke sfeer u graag wilt realiseren. Of het nu gaat om kleurgebruik, vloeren, wanden of meubels: in samenwerking met onze professionele partners verzorgen we graag een totaaloplossing voor u.

Yield heeft een decennialange ervaring met projectinrichting en interieurarchitectuur. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op!

Audio Visueel

Wanneer u presenteert, lesgeeft of brainstormt, wilt u een unieke beleving neerzetten bij uw publiek. Yield biedt u innovatieve audiovisuele oplossingen, die een nieuwe manier van presenteren mogelijk maken. Informatief, inspirerend en interactief.

Schoolinrichting

Aandacht: één van de belangrijkste zaken als het gaat om leren. Bij Yield vinden we dat ons werk begint met aandacht voor uw wensen en ideeën. Alleen op die manier kunnen we een ruimte creëren die uw leerlingen motiveert en inspireert. Een ruimte waarin uw leerlingen moeiteloos de aandacht bij hun werk houden.

Projectinrichting

Als professional in uw vakgebied heeft u een unieke visie op uw bedrijfsvoering. Bij Yield zorgen we er graag voor dat die visie weerspiegeld wordt in uw interieur. Dat begint volgens Yield nooit met één meubelstuk of één kleur. Het begint met ideeën over de beleving, de sfeer en functie van de ruimte. Het begint met inleven in de mensen die in deze ruimte gaan verblijven en het definiëren van de dingen die voor hen belangrijk zijn.

Educatie

Yield verzorgt voor u opleiding en trainingen voor docenten op het gebied van digiborden en de bijbehorende software. Dit doen wij samen met docenten uit de praktijk. Zij hebben zelf veel ervaring opgedaan met digiborden en de verschillende toepassingen die daarop gebruikt worden.

My Cart

No products in the cart.