Maak kennis met de nieuwe interactieve projector met finger-touch van Epson, de EB-695Wi. Deze nieuwe innovatieve HD-ready onderwijsoplossing heeft een groot schaalbaar schermformaat tot 100 inch, voor een beter samenwerkingsgerichte leerervaring.

De 3LCD-technologie van Epson staat garant voor hoogwaardige afbeeldingen met een gelijke witte en gekleurde lichtopbrengst voor levendige kleuren en heldere beelden, zelfs bij daglicht, en kleuren die drie keer zo helder zijn dan die van toonaangevende projectoren van de concurrentie. Met een schaalbaar schermformaat tot maximaal 100 inch, kunnen twee typen content worden weergegeven via split-screen zonder verlies van kwaliteit.

Finger-touch en interactieve pennen

Gebruik met de nieuwe interactieve projector met finger-touch uw vingers of de interactieve pennen om rechtstreeks op het scherm aantekeningen te maken. De interactieve pennen van Epson reageren nu nog beter en zijn nog gebruiksvriendelijker. Met de nieuwe dubbele pennen kunnen een docent en student of twee studenten gelijktijdig werken met verschillende penkenmerken.

Projecteer langer dankzij verbeterde betrouwbaarheid en een langere levensduur van de lamp tot maximaal 10.000 uur in eco-modus.

Met de multi-pc-projectiesoftware kunnen docenten en studenten gelijktijdig content delen. Met de moderatorfunctie behouden docenten de controle, aangezien zij bepalen welke content wordt weergegeven. Combineer twee projectoren om één groot interactief scherm te maken. Met de splitscreen-functie kunnen leerkrachten twee afzonderlijke typen content tegelijkertijd weergeven, zoals een lesprogramma vanaf een pc en een stilstaand beeld of videofragment via een documentcamera.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de nieuwe interactieve projector EB-695Wi van Espon? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer.