Opzoek naar een stoel die past binnen uw organisatie? Maak kennis met Curvy van Casala. Curvy is een dynamische stoel die zich makkelijk aanpast aan verschillende ruimtes en gelegenheden. Met zijn slanke draadstalen frame geeft hij elke ruimte een elegante en transparante uitstraling. De rondingen zorgen voor een optimistische uitstraling van de stoel. Daarnaast is het een zeer praktische stoel. Hij is stapelbaar, snel te koppelen en zijn vele uitvoeringen maken hem breed inzetbaar.

Curvy heeft meer te bieden dan alleen een mooi design. Hij blinkt ook uit in functionaliteit. Daarnaast staan zijn hoge rugleuning en voorgevormde zitting garant voor optimaal zitcomfort.

De juiste opstelling

Waar u de stoel ook wilt inzetten, Curvy staat garant voor de juiste opstelling. De gebruiksvriendelijke verbindingsmogelijkheden kunnen perfect worden afgestemd op uw specifieke wensen. Naar keuze wordt de stoel geleverd met een stevige koppeling of radiusverbinding, waarmee de stoelen eenvoudig in een cirkelopstelling worden geplaatst.

Makkelijk te stapelen

Naast koppelbaar is de stoel ook makkelijk te stapelen en op te bergen. In combinatie met de Curvy transportwagen kunnen 45 stoelen worden opgeborgen op slechts 0,6 m2. Door zijn geïntegreerde stapelbescherming hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele beschadigingen. Zo makkelijk als u de stoel neerzet, zo makkelijke ruimt u hem ook weer op.

Nieuwe kleuren

De stoelen zijn verkrijgbaar in diverse eigentijdse kleuren. De kunststof kleuren van de productenrange zijn inmiddels verder uitgebreid. Met de toevoeging van de kleuren Orange, Petrol, Graphite en Sand zijn de producten nu standaard verkrijgbaar in 15 trendy kunststof kleuren. Hiermee kan de stoel perfect worden afgestemd op uw inrichtingsconcept. Welke kleur u ook kiest, Curvy geeft iedere ruimte een frisse, moderne uitstraling

Interesse in Curvy en benieuwd hoe de stoelen passen binnen uw organisatie? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!