Let op! Bundelactie niet meer geldig

Al eerder hebben wij je kennis laten maken met het nieuwe award winnende ACTIVPanel van Promethean. Om interactief lesgeven een extra boost te geven en nu nog makkelijker te maken hebben wij de BUNDELACTIE!

75 INCH FHD ACTIVPanel V5

Dankzij ActivConnect altijd direct klaar voor gebruik, met het gebruiksgemak van een tablet en een quicklink naar je eigen ClassFlow omgeving. Voeg gemakkelijk je favoriete apps toe. Zo heb je altijd met één touch de wereld binnen handbereik. Tijdens onze bundelactie is de 75” Full HD ACTIVPanel extra scherp geprijsd!

75 INCH FHD ACTIVPanel V5 i.c.m. een BalanceBox

Het nieuwe award winnende ACTIVPanel van Promethean in combinatie met de BalanceBox 400 zorgt voor een optimale gebruikservaring.

Moeiteloos interactieve lessen creëren en leveren met ClassFlow, moeiteloos aantekeningen maken met de geavanceerde InGlass™ technologie en moeiteloos handmatig in hoogte te verstellen d.m.v. de BalanceBox 400.

Bestel vandaag nog de 75” FHD ACTIVPanel i.c.m. met de BalanceBox 400 voor een speciale bundelprijs.

Neem contact op