Het nieuwe werken; slimmer, efficiënter en effectiever werken, dat kan met Iotspot. Het biedt een platform dat gebouwbeheerders en gebruikers in staat stelt om hun werkomgeving maximaal te benutten. De app maakt ‘verborgen ruimte’ in werkomgevingen zichtbaar door elke beschikbare werkplek te tonen.

Gastvrije en flexibele werk- en verblijfsomgeving met Iotspot

Het device is ingebouwd in het blad van een werkblad, tafel of werkunit. Deze geeft met een LED indicatie aan of de plek vrij, bezet of gereserveerd is. Met de app kun je als gebruiker het bureau ter plekke bezetten of reserveren. Zo markeer je gemakkelijk je favoriete werkplek.

Met Iotspot genereer je 20% meer beschikbaarheid van de werkplekken. Alle werkplekken zijn binnen handbereik en direct online te reserveren. Daarmee zorgt deze oplossing voor efficiënt, duurzaam en kostenverlagend werkplekbeheer.

Meer weten? Neem dan even contact met ons op, wij vertellen u graag meer!