Wellicht heeft u al kennis gemaakt met By You. By You is het merk achter de producten van Yield. Voor Yield, door Yield. Alleen met een ‘catchy’ naam. Vandaag stellen wij u voor aan de YouCab.

YouCab: gemakkelijk, veilig en oerdegelijk

YouCab is het antwoord op de vraag naar een mobiele oplossing met een volledig geïntegreerd scherm. De naam zegt het al, het verrijdbare kabinet is gemakkelijk en veilig te verplaatsen door de oerdegelijke stalen constructie en ijzersterke zwenkwielen.

Door al deze robuuste eigenschappen is deze mobiele oplossing tevens geschikt voor transport. Wat de oplossing uitermate geschikt maakt voor bedrijfspresentaties op locatie. De YouCab is namelijk te verkrijgen in uw huisstijl voor een ultieme merkbeleving.

Meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan snel op de productenpagina of neem contact met ons op.